SMIDER PLANER INFÖR FRAMTIDEN | PT Staffan

PT Staffan

Annons

SMIDER PLANER INFÖR FRAMTIDEN

Hej vänner.

Idag på förmiddagen så var jag hos Sportamore och smidde planer inför framtiden. Jag kan inte avsölja om riktigt vad ännu. Ni får se lite längre fram helt enkelt 🙂

IMG_8721pT

Just nu sitter jag på kontoret och laddar med en celsius med smaken cola. Har bröst, triceps och mage på schemat. Jag har under en längre period nu lagt fokus på bänkpressen för att försöka förbättre min teknik. Så att rörelsebanan blir så kort som möjligt, Vilket i sin tur leder till att man kan lyfta tyngre med bättre teknik och framförallt att explosiviteten blir bättre. Teknik och tajming är A & O i bänkpress!

IMG_8727IMG_8719

-PEACE OUT-

/Staffan

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats