FÖRSTA UTOMHUS INTERVALLERNA | PT Staffan

PT Staffan

Annons

FÖRSTA UTOMHUS INTERVALLERNA

Hej.

Idag sprang jag mina första utomhus intervaller för i år. Superhärligt! Har verkligen längtat efter dessa härliga, hemska, fantastika, jobbiga, underbara, förjävliga, helt underbara intervaller 🙂

IMG_8709IMG_8670

När jag sprang mina intervaller idag så hade jag på mig en träningsmask (HögHöjdsMask) som simulerar effekten av höghöjdsträning och gör din träning tuffare och mer effektiv. Masken kan användas oavsett hur vältränad du är. Masken använder ett smart system som tvingar dig att andas djupare och ger dig ökad syre-effektivitet. Masken ökar även din anaeroba tröskel och du kan minska träningstiden samtidigt som du får bättre resultat.

IMG_8676

IMG_8687

Genom att träna upp dina lungor och skapa andningsmotstånd stärks även din diafragma. När lungorna får jobba på det här sättet så ökar ytan och elasticiteten i dina alveoler och mer syre kan transporteras via de röda blodcellerna. Detta gör att din uthållighet och förmåga att prestera ökar. Höghöjdsmasken gör på detta sätt din träning mera effektiv.

Länk till hemsidan – www.höghöjdsmask.se

-PEACE OUT-

/Staffan

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats