SOPPA MOT HALSEN | PT Staffan

PT Staffan

Annons

SOPPA MOT HALSEN

Hej bloggen.

Som ni vet har jag inte varit helt frisk i veckan, ont i halsen mm. Så häromdagen lagade jag en varm och god soppa, gör extra gott mot halsen plus att det ger lite mysstämning hemma när det är kallt ute och man inte känner sig helt hundra..

IMG_8445IMG_8446

Här kommer receptet på min hemmagjorda soppa, Jag har valt att döpa den till Grönsoppa ala PT Staffan. Tillagade den på ingredienser vi hade hemma, och gick på känsla. Så har inga exakta mått år er. Så detta är på ett ungefär så ni vet 🙂

Grönsoppa ala PT Staffan

recept 2-4 pers

250 g broccoli

 200 g Grönkål

 125 Bladspeneat

 1 st Grönsaksbuljong

Riven Ingefära

1/2 färsk chili

2 Avocado

Pressad citronsaft

IMG_8439

Till soppan så valde jag att servera vitlöksbröd i ugn för att lyxa till det. NEJ MAN BLIR INTE TJOCK AV ATT ÄTA VIIT BRÖD!

Om man äter lagom mycket! Det är precis som med all annan mat. Bröd innehåller kolhydrater som ger energi. Kroppen får även energi från fett och protein i mat. Vi gör av med energin genom att röra på oss. Håller man en jämn balans mellan intag (mat) och uttag (motion) så håller man vikten.

Vill du veta mer om hur just din kropp fungerar och vad du kanske borde undvika(eller inte) för att maximera dina resultat?

Maila till ptstaffan@gmail.com för mera info.

-PEACE OUT-

/Staffan

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats