MINA ÖGON | PT Staffan

PT Staffan

Annons

MINA ÖGON

Hej.

Jag vet inte hur det är med er?. Men mina ögon blir lätt trötta och ansträngda efter en heldag i gymmet med jobb och mycket folk omkring mig. Jag har dålig syn på långt håll och använder glasögon för det mesta när jag tex kör bil och det är mörkt ute, eller om jag ska på bio och sitter väldigt långt bak.

Om jag ska vara helt ärlig så har jag en hel drös med linser hemma som jag borde använda oftare men slarvar en del med det.. Psst säg inget till mamma okej? 🙂

ec4960c2c3129eff32d273a0478f7e85_1024_1024

Jag funderar på att börja använda en produkt från Apoteket365 som heter Strix Forte för att se om jag märker någon skillnad och tröttheten för mina ögon avtar.

Strix Forte är en naturlig och säker produkt som kan användas av både vuxna och barn. Strix Forte innehåller en unik formula bestående av ett exklusivt blåbärsextrakt och betakaroten. Är välgörande för människor som arbetar vid datorer eller med andra jobb som är ansträngande för ögonen.

I samarbete med Apoteket365

-PEACE OUT-

/Staffan

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats