PROTEIN HEM TILL DÖRREN! | PT Staffan

PT Staffan

Annons

PROTEIN HEM TILL DÖRREN!

Hej på er.

Sådär ja! Igår fick jag hem min beställning från Mat.se dirket hem till dörren. Hur smidigt är inte det egentligen?

IMG_8373IMG_8378IMG_8385

Gotland, som hemma fast annorlunda 🙂

IMG_8380

Vad tycker ni om att handla hem mat på nätet?

Det här med att slippa kånka matkassar på väg hem är helt ovärderligt tycker jag! 🙂 Att handla på Mat.se, tar lite tid första gången – precis som det gör när man byter mataffär – men sen är det som vilken matbutik som helst. Skillnaden är att du inte behöver gå till den, den kommer hem till dig och där spar du all tid i världen kan man säga cirka fyra timmar i veckan. Jag är såld, jag vet massor av saker jag hellre gör fyra timmar i veckan än att kånka kassor eller stå i kö. Gillar det extra mycket under dessa influensatider och förkylningar som härjar omkring!

IMG_8387IMG_8405IMG_8410

Nu får ni som läser min blogg en ny kundsrabatt på 150:- när ni skriver in koden : STAFFAN

Länk – Mat.se

-PEACE OUT-

/Staffan

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats