Leva Som man Lär | PT Staffan

PT Staffan

Annons

Leva Som man Lär

 

ATT LEVA SOM MAN LÄR..

När jag pratar med andra och försöker vägleda dem så låter jag nog som världens mest välmående person, just för att jag vet så väl vad som får de flesta att må bra. och, det som är en sanning för mig vill jag ju gärna smitta av på andra för att de ska må bra! Som allt annat och som jag poängterat tidigare så är det ju väldigt individuellt, men i det stora hela med grundstenarna.

PT Staffan

 

Det tragiska är dock… att jag lever inte alltid som jag lär. För jag har lyckats bli förkyld igen – vilket stör mig något fruktansvärt. Det ska mycket till för att jag inte ska köra mina pass..Så jag får ta mig en läxa och börja leva som jag lär – för jag vet precis vart det brister. Jag äter bra, jag tränar – men jag är dålig på vilan emellan. Och jag stressar på mellan allt och hjärnan går ofta på högvarv med allt som jag håller på med. Och vid stress, lite sömn eller att antingen kroppen eller knoppen inte får återhämta sig mellan varven relaterar också i ett försämrat immunförsvar. Jag erkänner också att jag kan vara rätt dåligt på att tvätta händerna – så ja – skärpning från och med nu Staffan!

Kruxet är ju då – varför lever man inte som man lär när man vet vad som är rätt och vad som är fel? Det tåls att fundera på!

Några dagars vila och återhämtning kommer bara göra mig gott! smiley

 

PEACE OUT

/Staffan

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats