Morgonpasset | PT Staffan

PT Staffan

Annons

Morgonpasset

 

Hej på er.

 

Min klient jag skulle haft nu på morgonen bokade av, så jag körde ett eget pass själv istället. Med fokus på armar och baksida axlar. Det var bra för min del, för har fullt upp idag med kunder och 2 möten sen lite senare. Så hade blivit tajt idag att få in ett eget pass. Hade räknat med en ofrivillig vilodag faktiskt (i landsproblem) En utav många fördelar med att jobba med träning är närheten till sin egen träning..

 

Jag tänkte tipsa er om en bok jag fick nys om häromdagen, Skitmat!

Skitmat

 

Vad är det egentligen med viss mat som gör att du aldrig riktigt verkar bli mätt? Många av oss vet att vi inte borde äta för mycket av vissa livsmedel men ändå fortsätter vi att äta av dem i mängder. Hur kommer det sig? Varför fortsätter du äta trots att du egentligen vet att du har ätit tillräckligt? Och varför går de allra flesta människorna idag sakta upp i vikt efter att de lämnat tonåren? Svaret på de här frågorna och mycket mer får du i den här boken.

Skitmat – Vad det är, varför det gör dig fet och varför du fortsätter äta av det är en presentation av den senaste vetenskapen kring hur dina sinnen påverkas av maten du äter och miljön du lever i. Du får även veta hur dessa två faktorer tillsammans sakta men säkert driver de allra flesta av oss att äta för mycket och gå upp i vikt.

Författaren till boken, Jacob Gudiol, är skaparen av två av Sveriges största bloggar kring hälsa, kost och träning, träningslära.se och tränastyrka.se Han är även skribent för SvD och han har skrivit för eller medverkat i flera av Sveriges största hälso- och träningsmagasin.

 

PEACE OUT

 

/Staffan

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats